Indlæser Begivenheder

11. august 2018

Kl. 11.00 - 13.00

Pris: Gratis

Viby JazzDays: Six Foot Stompers

SIX FOOT STOMPERS er et Dansk jazz-orkester, hvis historie går tilbage til 1991, hvor 6 musikere med samme interesse for jazzmusik blev enige om at “stampe” et traditionelt jazz-band i gang.

I løbet af de år, der er gået siden starten, er det lykkedes med swingende publikums venlig jazz-musik at gøre orkestret kendt både i og uden for Danmark.

SIX FOOT STOMPERS har blandt andet deltaget i de to store Københavnske jazzfestvals, “Swinging Copenhagen” samt “Copenhagen Jazz Festival”. Internationalt har orkestret turneret i Sverige og Grønland, deltaget i Festivals i Polen og Italien samt ikke mindst i “French Quarter Festival” og “Fritzel`s Jazz-renuion” i New Orleans, USA.

 

Musikken

Sammen repræsenterer orkestret således en musikstil, der har sine rødder i den traditionelle New Orleans- og Dixielandjazz tilsat de krydderier, inspiration fra andre stilarter giver. Repertoiret er bredt, og indeholder, ud over kendte jazz- og swingnumrer, evergreens samt andre melodier, der knytter sig til særlige lejligheder. Alt i alt et orkester der spiller glad swinging traditionel jazz.

 

Mogens Eghjort, trompet

Jens Brandt, klarinet

Søren Munk, trombone og vokal

Torben Junker, banjo

Keld Reenberg, bas

Torben Kousholt Mikkelsen, trommer

 

Viby JazzDays er et samarbejde mellem KulturCosmos og Viby Musikforening, som siden 2015 afholder 4 gratis sommerjazzkoncerter på CosmosGrunden. Viby JazzDays afvikles med støtte fra Roskilde Kommunes Kultur- og Idrætsudvalg.