Indlæser Begivenheder

fredag 23. oktober

Kl. 20.00 - 22.00

Pris: 150kr.

Køb billet

The White Album – unplugged

Intimkoncerter i Cosmos er nok det tætteste, du kommer på en ægte hjemmekoncert. Vi tænder stearinlys, holder barpriserne nede og er klar til at give dig en unik koncertoplevelse.

*****

The White Album er en trio med dybe afsæt i den fynske muld. Trioen kan i marts 2020 fejre deres 10-års jubilæum og markerer det med et nyt album, samt en omfattende turné i både ind og udland.

Bandet har haft succes både herhjemme og i udlandet med live shows, er spillet på diverse radiokanaler samt optrådt til prisuddelinger og tv-shows heriblandt Kronprinsparrets Priser og Danmarks Radios store juleshow.

Mere end 20 års venskab ligger til grund for den kærlige, underfundige og humoristiske stemning som bandet skaber til deres koncerter. Musikken tager afsæt i et følsomt univers og sangene emmer af nordisk melankoli og eftertænksomhed med den gode melodi og trestemmige herrevokaler i højsædet.

Da dette er en jubilæumstour kan publikum forvente en blanding af nyt og gammelt. Koncerterne vil tage afsæt i gruppens seneste album, men forvent også at genbesøge mange af de efterhånden velkendte sange fra de tre herrers foregående albums.

Det nye album, der er gruppens fjerde af slagsen, bibeholder den ånd, der har gennemsyret tidligere tiders udgivelser i The White Album, men vidner samtidig om en udvikling fra en akustisk minimalisme, til et mere fremadskuende udtryk med et drys af kreativ legesyge, der frygtløst flirter med forskellige genrer og lyduniverser.

Albummet og koncerterne fremstår som en dybfølt men farverig legestue for de tre midaldrende venner, der har nok anekdoter og minder at dele ud af.

PGA. KRAV OM FORSAMLINGER HAR VI KUN FRIGIVET ET MINDRE ANTAL BILLETTER, SOM VI HÅBER PÅ AT SKRUE OP HEN AF VEJEN. VIA BILLETLINKET KAN MAN SKRIVE SIG PÅ VENTELISTE.

Forsalg: 150 kr.
Døren: 180 kr. (ved mindre der er udsolgt)

Koncerten spilles i to sæt.
Døren åbner kl. 19.30. Garderoben er gratis og på eget ansvar.