Indlæser Begivenheder

16. marts 2018

Kl. 19.30 - 22.00

Pris: 75kr.

Køb billet

The Goodman Legacy Band – UDSOLGT!

Viby vinterjazz: Efter at have gennemført 3 succesfulde sæsoner med Viby JazzDays og velbesøgte fyraftensjazz arrangementer hver anden onsdag, fortsætter udviklingen af jazzen i Viby.

The Goodman Legacy Band består af Henning Munk Plum, klarinet. Goodman og Artie Shaw freak. Har været med på den danske jazzscene i mange år og spillet med de fleste. I dag primært i Henning Munk & Plumperne på saxofon, men her udelukkende som klarinettist. Henning underholdt med stor succes ved VibyJazzDays i debutsæsonen 2015. Med sig har han Ole Givskov, trommeslager, der har spillet med alt og alle. Mange kender ham for hans lange og tro tjeneste i Ib Glindemanns Big Band. Marc Davis, bas. Han er en stor allround musiker. Spillede i mange år i Fessors Big City Band og også hos Ib Glindemann. Nu spiller han i Henning Munk & Plumperne. Mads Søndergaard, piano. Begyndte i det nu hedengangne legendariske jazzværtshus “Bent J” i fødebyen Århus. Uddannet på konservatoriet i Haag i Holland. Han har optrådt med alt og alle og det fra gademusikant til beboppianist. Med den besætning kan det kun blive godt…

Repertoiret er evergreens hentet fra Benny Goodmans repertoire som fx Lady Be Good, Stompin At The Savoy, Air Mail Special, Body And Soul, Stardust med mere.

 

Døren åbner kl. 19.00

Garderoben er gratis og på eget ansvar.