Indlæser Begivenheder

24. september 2019

Kl. 19.00 - 21.00

Pris: Gratis

Køb billet

Små handlinger = stor forskel

Som en del af frivilliguge 39 sætter vi spot på den slags frivillighed, som ikke altid forstås som frivillighed, men mest består i kraft af en enkelt persons engagement og lyst til at gøre noget for fællesskabet. Aftenens formål er tænkt til inspiration og samtale.

PROGRAM:
Velkomst: Caroline Stokholm Clemmensen, kulturhusleder fra KulturCosmos
Aftenens vært: Kathrine Krone Laurent, sekretariatsleder fra Byens hus

Første del af programmet:
Handlingsstafetten har vandret i al hemmelighed det sidste år. Kom og mød de personer, som har modtaget den. De vil fortælle om deres frivillige engagement, og hvad det har betydet at modtage handlingsstafetten:

1. Susanne Stilling
2. Anne Ørskov
3. Søren Nayberg
4. Mads Saxo Nielsen

Anden del af programmet:
Vi giver scenen fri til små og store fortællinger (max. 7 min.), om det at gøre en forskel på egen hånd. Kom med din succeshistorie, dine gode råd eller hvad du kunne have lyst til at bringe i spil. Tilmelding foregår via info@kulturcosmos.dk

Arrangementet er gratis og inkl. let forplejning.

Arrangementet er gratis, men husk at tilmelde dig via link.

*****
I uge 39 fejrer, fremviser og udforsker vi frivilligheden i Roskilde.

Det gør vi med inspirerende, netværksskabende og gratis arrangementer for frivillige, foreninger og folk, der arbejder med frivillighed.

Det er Roskilde Festival, Frivilligcenter Roskilde, KulturCosmos, Byens hus Roskilde, INSP! & Roskilde Kommunes Kultur og Fritidsafdeling, der planlægger og koordinerer arrangementerne.