Indlæser Begivenheder

23. januar 2018

Kl. 19.30 - 20.30

Opstartsmøde: NY Fællesmad

Vil du re med til at lave et madlavnings- og spisefællesskab?
Jeg søger 4-6 personer, der har lyst til at lave mad med fokus på bæredygtighed, økologi og lokale råvare. Sammen kan vi udvikle ’fællesmad’ konceptet, så vi både skabe et spisefællesskab for folk i Viby og et kreativt madlavningsfællesskab, hvor vi kan prøve nye opskrifter, lære af hinanden og har nogle hyggelige køkkentimer.
Jeg har meldt mig som tovholder og håber at andre har lyst til at være med i gruppen. Jeg er tilflytter, har to små børn og er rigtig glad for at lave mad. Jeg har lyst til at lave ’fællesmad’ fordi jeg tænker, at det bliver en sjov udfordring at lave mad til mange, og fordi jeg gerne vil være med til at skabe et forum, hvor folk uformelt kan mødes og få nye bekendtskaber.
Kom til opstartsmøde tirsdag d. 23. januar kl. 19.30 og mød mig og andre interesserede – så snakker vi om rammerne for, hvad vi vil, hvor meget tid vi vil bruge og hvordan vi organiserer os. Det er også helt tillad bare at komme og ’snuse’ uden at melde sig til noget. Du er velkommen til at skrive til mig på sandmarkastrid@gmail.com, hvis du har spørgsmål eller bare vil sige at vi ses til mødet, men du kan også bare møde op på dagen.
Mange hilser fra Astrid