Indlæser Begivenheder

fredag 27. november

Kl. 20.00 - 21.30

Pris: 60kr.

Køb billet

L.T. Valentin – solo (UDSOLGT)

Intimkoncerter i Cosmos er nok det tætteste, du kommer på en ægte hjemmekoncert. Vi tænder stearinlys, holder barpriserne nede og er klar til at give dig en unik koncertoplevelse.

*****

Troubadouren L. T. Valentin er født og opvokset i det vestjyske. Hans folkinspireret musik har taget ham fra de små barer til SmukFest, SPOT og diverse andre festivaler. Det borgerlige navn er Lasse Tarp Valentin, og han udgav i foråret 2017 sin debut “Tilstande i Øst og Vest”. Sidenhen har han været i rotation på P6 Beat, turneret flittigt både solo og med band, og været en af de udvalgte i Karrierekanonen 2018.

L. T. Valentin henter inspiration fra sangskrivere som Neil Young, Bob Dylan, Damien Jurado, Richard Swift og Kevin Morby. I Februar 2019 udgav han sit nye album ”Villerst Minde”.

“Jeg har arbejdet på den nye plade i snart et år. Der skete en masse ting i mit liv, som udsatte indspilningerne, men det var for det bedste. Jeg glæder mig til at præsentere en plade, som både er akustisk og med mit band De Fremmede. Pladen er en samling af sange, som beskriver følelser, skæbner og holdninger der ikke bliver accepteret i et mere og mere strømlinet samfund. Jeg ønsker at fortælle en side af dagens Danmark, som er tabubelagt i høj eller mindre grad. Om druk, angst, tvangstanker og selvdestruktivitet, men også om håbet for, at vi alle har en plads under solen. Med eller uden accepten fra omgivelserne. Det er sange med udgangspunkt i mig selv, men også betragtninger af mine omgivelser.” udtaler L. T. Valentin.

 

PGA. KRAV OM FORSAMLINGER HAR VI KUN FRIGIVET ET MINDRE ANTAL BILLETTER, SOM VI HÅBER PÅ AT SKRUE OP HEN AF VEJEN.

 

Forsalg: 60 kr.
Døren: 70 kr. (ved mindre der er udsolgt)

Koncerten spilles i et sæt.
Døren åbner kl. 19.30. Garderoben er gratis og på eget ansvar.