Indlæser Begivenheder

2. oktober 2020

Kl. 20.00 - 22.00

Pris: 180kr.

Køb billet

Kira Skov – duo

Intimkoncerter i Cosmos er nok det tætteste, du kommer på en ægte hjemmekoncert. Vi tænder stearinlys, holder barpriserne nede og er klar til at give dig en unik koncertoplevelse.

*****
Kira Skov debuterede i 2001 med rockgruppen Kira and The Kindred Spirits. Siden debuten har hun etableret sig som en mange facetteret sangerinde og sangskriver, der med en naturlig lethed bevæger sig mellem jazz og rock, og en karriere der til dato favner 13 udgivelser i eget navn.

Den stærke, sjælfulde og intense vokal har høste mange roser og en sand stjerneregn fra et stort set samlet anmelderkorps bl.a. i forbindelse med hendes succesfulde hyldest til Billie Holiday (2011) og de senere års udspil i samarbejde med bl.a. Peter Peter, Marie Fisker, The Cabin Project samt hendes soloudgivelser produceret af stjerne produceren John Parish. Kira har desuden turneret i hele verden med trip hop stjernen Tricky.

Senest har hun modtaget 5 og 6-stjernede anmeldelser for udgivelsen og koncerter i forbindelse med albummet “In the Beginning” (2017). Samme år modtog hun to DMA jazz priser som hhv. årets komponist og årets vokal udgivelse, samt en “Steppeulv” for årets komponist.

I 2018 udkom hendes meget roste album “The Echo of You” dedikeret til hendes afdøde mand Nicolai Munch-Hansen, som ligeledes høstede 5 og 6-stjernede anmeldelser i samtlige medier både i og uden for Danmark.

Det nyeste album “En verden så urolig” udkom i november 2019, som er hendes 14. album, men tilgengæld det første på dansk.

 

PGA. KRAV OM FORSAMLINGER HAR VI KUN FRIGIVET ET MINDRE ANTAL BILLETTER, SOM VI HÅBER PÅ AT SKRUE OP HEN AF VEJEN.

 

Forsalg: 180 kr.
Døren: 210 kr. (ved mindre der er udsolgt)

Koncerten spilles i to sæt.
Døren åbner kl. 19.30. Garderoben er gratis og på eget ansvar.