Indlæser Begivenheder

7. april 2018

Kl. 20.00 - 22.00

Pris: 150kr.

Køb billet

Julie Maria – intimkoncert

Endnu en unik koncertoplevelse i Cosmos.

En live-oplevelse med Julie Maria giver netop det nærvær og intimitet som løfter publikum ud af hverdagens banaliteter og overflade, og tilfører eftertanke, smil, glæde og dybde – alt sammen i jordnær øjenhøjde.

Den brede skare kender hende fra DR-julekalenderen, Pagten, hvor hun synger titelsangen Uden Hinanden og fra sange som Også Om dagen, Gør Det Kort, Evelyn og Beat, der alle har braget ud af radioen gennem årene.

Med en stjerneregn af anmelderroste albums, et hav af koncerter bag sig, mange af dem solo, og med samarbejder lige fra Søren Huss, Tina Dickow, Tim Christensen, Steffen Brandt, Mads Langer, Lone Hørslev, Randi Laubek og med et nyligt, spændende samarbejde med Hella Joof, har Julie Maria fået fasttømret sit navn som én man ikke rigtig kommer udenom i dansk musik.

Tidligere i år udkom hun med sit sjette album Danse Til Vi Dør, der udspringer af de refleksioner og erkendelser hun gjorde sig under en længere periode væk fra musikken, hvor hun var tvunget til at kigge indad. En kraftig livsopbremsning, et barn og en masse tanker fulgte, da der til sidst blev stille. Og stilheden var påkrævet.

I stilheden indså jeg at mine mange år med musikken og livslange ambitioner om at nå til stjernerne havde sat en stopper for glæden – og samtidig det helt åbenlyse i, at vi som kunstnere kun kan skabe ud af lyst, siger Julie Maria og fortsætter. I den påtvungne stilhed fandt jeg helt nye sider af mig selv. Jeg fandt en dyb mening i at være her og da roen og accepten endelig indfandt sig, blev den udgangspunktet for de nye sange der blomstrede frem, og for mit sceniske nærvær ikke mindst.

 

Døren åbner kl. 19.30

Pris i døren 170 kr. (ved mindre der er udsolgt)

Garderoben er gratis og på eget ansvar.