Indlæser Begivenheder

16. juni 2018

Kl. 11.00 - 13.00

Pris: Gratis

Viby JazzDays: Bourbon Street Jazzband

De unge herning-drenge, der i 1956 dannede Bourbon Street Jazzband, drømte ikke om, at deres nye hobby skulle blive en langtidsholdbar succes. Så holdbar, at orkestret, i 2006 fejrede sit 50 års jæbilæum. Gennem alle årene har Bourbon Street Jazzband blandet sig med toppen af dansk jazz. Det er blevet til foreløbig 10 udgivelser, samt rejser til festivaler i Europa, Amerika, Afrika og Asien. Den faste bastion har i mange år været Silkeborg, og orkestret var da også fødselshjælpere for ”Riverboat Jazzfestival”, og har optrådt på denne hvert eneste år siden begyndelsen.

 

Musikken

Bourbon Street Jazzband spiller traditionel jazz, boogie-woogie og swing i en meget udadvendt og dansabel stil, krydret med flotte blæserarrangementer, en medrivende rytmegruppe og gode vokaler, hvilket kan høres på de indtil videre 10 udgivelser.

 

Gerhard Ellerbæk, Kornet

Kurt Heegaard Jacobsen, Banjo, tenorguitar og vokal

Per Jegbjerg, Trækbasun, ventilbasun og arrangementer

Finn Odderskov, Klarinet og saxofoner, vokal

Kim Nedergaard, Piano, vokal

Jørgen Nielsen, Kontrabas

Heine ”Hot” Poulsen, Trommer

 

Viby JazzDays er et samarbejde mellem KulturCosmos og Viby Musikforening, som siden 2015 afholder 4 gratis sommerjazzkoncerter på CosmosGrunden. Viby JazzDays afvikles med støtte fra Roskilde Kommunes Kultur- og Idrætsudvalg.