Indlæser Begivenheder

24. november 2018

Kl. 20.00 - 21.30

Pris: 110kr.

Køb billet

JÆRV – intimkoncert

Intimkoncerter i Cosmos er nok det tætteste, du kommer på en ægte hjemmekoncert. Vi tænder stearinlys, holder barpriserne nede og er klar til at give dig en særlig koncertoplevelse.


Elektroniske JÆRV skruer op for eventyret med intimkoncert i Cosmos

“Jeg tror, du venter på et eventyr” – Sådan lyder en linje i omkvædet fra ‘Venter du’ med den danske duo JÆRV. Med den seneste EP, Smuk & Ond tager de lytteren i hånden og med ind i netop et eventyr. Med lige dele fandenivoldskhed og inderlighed formår forsanger Amanda Glindvad og producer Mathias Pedersen Smidt at fortælle os om livets vendepunkter. Og som i et eventyr tager JÆRVs musik folk andre steder hen.

Duoen kreerer sange med fængslende og malerisk lyrik og kra fulde produktioner, der bevæger sig i spændingsfeltet mellem new wave og electronica. Med dette afsæt går de e er at sætte et nyt a ryk i den dansksprogede pop-tradition, hvilket duoens intense koncerter bevidner.

Amanda og Mathias kommer fra forskellige musikalske baggrunde og “netop denne forskellighed er, hvad der gør JÆRV interessant. For på den ene side finder vi Mathias, hvis synthproduktions tit spejler den styrke og voldsomhed, der karakteriserer det nordskandinaviske rovdyr, gruppen har hentet kunstnernavnet fra. Hvor Amanda på den anden side udleverer intime og sårbare tekster, der ovenpå den instrumentale hårdhed skaber et kontrastfyldt lydbillede rammen beskrevet på deres nyeste ep Smuk & Ond” (Gaffa-magasinet, nov.17)

JÆRV selv beskriver Smuk & Ond som et mere selvsikkert og hårdtslående udtryk end debuten ‘Dit Hav’ fra 2016. På EP’en har duoen arbejdet sammen med producer og mixer Carsten Heller (Nephew, Spleen United, The Minds of 99 m.fl.) samt Peter Kjædegaard (Peter Sommer, The Minds of 99 m.fl.).

 

Forsalg: 110 kr.
Døren: 130 kr. (ved mindre der er udsolgt)

 

Koncerten varer ca. 60 min.
Døren åbner kl. 19.30. Garderoben er gratis og på eget ansvar.