Indlæser Begivenheder

lørdag 4. januar

Kl. 11.00 - 12.00

Pris: Gratis

Fernisering: U30

Fra 4. januar til 27. marts 2020 udstiller tre unge under 30 år nogle af deres billeder i KulturCosmos.

19-årige Niels Juel Gregersen, der bor i Birkede, viser et udvalg af sine linoleumssnit. Nogle af dem har været brugt som illustration til noveller, han har fået udgivet. I 2019 vandt han DM i novelleskrivning for unge, og han fik for femte gang optaget en julenovelle i den traditionsrige Gyldendal udgivelse ”Ved julelampens skær”. Niels Juel Gregersen er i gang med en uddannelse som laborant.

24-årige Celine Rettbøll Mülller, der bor i Trekoner, har i efteråret 2019 været i praktik hos KulturCosmos i Viby, hvor hun har vist sine meget præcise og fantasifulde tegninger frem. Nu kommer nogle af dem med på udstillingen U30. Celine har altid været optaget af at tegne og male og har udviklet sit talent på egen hånd. Hun har en drøm om at blive grafisk designer.

28-årige Liv Graversen bor i Birkede Skov og arbejder som videnskabelig assistent hos CeFu, Center for Ungdomsforskning. Hun er uddannet cand.soc. i sociale interventioner. I sin fritid maler hun billeder og er blevet medlem af BilledCosmos gruppen hos KulturCosmos.