Indlæser Begivenheder

25. maj 2019

Kl. 13.00 - 15.00

Pris: Gratis

Køb billet

Elektronisk musik for alle over 8 år (STRØM TIL BØRN)

Lav din egen musik på iPad! En gratis workshop til Viby Folkefest.

Kl. 13-15: To undervisere fra Strøm underviser deltagerne i hvordan man kan bruge en iPad som musikinstrument og dermed skabe sit eget musik.

Kl. 15-16: Workshoppen åbnes for andre interesserede, som her får mulighed for at prøve forskellige musik-apps. Underviserne står til rådighed for spørgsmål. Deltagerne fra tidligere er velkommen til at arbejde videre den sidste time.

Lån af iPads mm. er inkluderet.

OBS! Kun 20 pladser – husk tilmelding.

Alle interesserede over 8 år må deltager – både med eller uden barn.

//Om Strøm:
Strøm er Danmarks organisation for elektronisk musik, der arbejder for og med det elektroniske musikmiljø.
Med projektet Strøm til Børn styrkes evnen til at udtrykke sig selvstændigt gennem musik. Mange børn og unge spiller ikke et instrument i en grad, hvor det kan anvendes som udtryksmiddel. Med iPad’en får deltagerne mulighed for at skabe og påvirke deres egen lyd, på trods af at de ikke kan frembringe den pågældende lyd, akkordrække eller trommerytme på et traditionelt instrument.

 

//Om Viby Folkefest:
Koncepter bag Viby Folkefest er som en byg-selv-burger. Der vil være forberedt og gjort klar til en række workshop, hvor man tager del i og kombinerer, som man synes i løbet af eftermiddagen og om aftenen vil der være fællesspisning på Torvet med forskellig musik fra scenen.

Viby Folkefest præsenteres i et fællesskab af KulturCosmos, Roskilde Bibliotekerne, Villa Virkelyst, RUC, Urban Europe og GivRum.

 

//Workshoppen er finansieret af Roskilde Kommunes Musikpulje