Indlæser Begivenheder

fredag 7. maj

Kl. 20.00 - 22.00

Pris: 100Kr.

Køb billet

Christian Søgaard Trio

Koncert med harmonikaspilleren og sangeren Christian Søgaard´s swingende trio.

Du vil opleve noget så eksotisk som harmonika vise- jazz, med danske tekster af forfatterne Rune T. Kidde og Pernille Plaetner. Begge kan de noget med ord, så du stopper op og lytter. Teksterne fortæller  historier, og musikken bærer dem helt derind, hvor du kommer til at trække på smilebåndet – sommetider vemodigt.

Musikken er en stor kærlighedserklæring til alt, hvad der bevæger, beriger og inspirerer. Musikerne selv betegner sig alle tre som glade spillemænd. Fælles for dem er det nærvær, de viser både hinanden og publikum, når de står på scenen. Et nærvær der brænder igennem, helt ned til de bagerste rækker.

Christian Søgaard rejste som ung student til Grønland og lærte der at spille på harmonika. Spillede i 12 år i Povl Dissing Trio og medvirker på flere af Benny Andersen og Povl Dissings albums. I en årrække var han kapelmester for Rasmus Lyberth. Et højdepunkt var deres optrædener i Londons Royal Albert Hall.

Morten Nordal er trioens dragende guitarist, hvis utrolige overskud af idéer og påhit spontant triller ud af begge ærmer, og ustandselig rammer publikum et blødt sted lang inde. Han er kåret som Årets Fynske Jazzmusiker og har spillet og indspillet med bl.a. Habadekuk og Tip Toe Big Band m.m.m.

Jens Holgersen lægger med sin kontrabas trioens velswingende bund. Han har en årelang karriere som bassist indenfor jazz og folkemusik. Modtager af ”Levende Musikpris 2018”.

Christian Søgaard Trio har udgivet fire anmelderroste cd’er’ : Navnlig Til Dig’ (2007), ’Skør Skæv og Svimmel’(2010), ’Stjerne langt fanden i vold’ (2015) med tekster af Rune T. Kidde, og  ”Glimtet i øjet”(2020) med tekster af Pernille Plaetner.