Læseklub

I KulturCosmos har vi to velfungerende læseklubber, som jævnligt mødes for at drøfte bøger, vi har læst. Der er lukket for tilgang til de nuværende to grupper, men hvis vi får plads, kan du læse om det i nyhedsbrevet eller på Facebook.
 
Du har mulighed for at oprette din egen læseklub i KulturCosmos. Tovholder Marianne Selch hjælper dig gerne i gang. Skriv til laeseklub@kulturcosmos.dk
 
 
Er du under 40 og glad for litteratur?
 
Så har du måske lyst til at være med i en ny læseklub for yngre personer, som vi prøver at etablere i KulturCosmos?
 
I vil få hjælp til opstart: reservering af lokale, planlægning af læsning, bestilling af bøger, gode bogtips og tips til relevante sider på nettet. I får også råd om, hvordan I kan strukturere jeres bogsnak og få gang i diskussionen. Jeg læser den første bog sammen med jer, og er med til jeres første læseklubmøde. Derefter kører I læseklubben på egen hånd.
 
Hvis dette har fanget din interesse så skriv en besked med navn og adresse til laeseklub@kulturcosmos.dk Skriv ‘Læseklub 40’ i emnefeltet. Når der er omkring 8 personer, melder vi ud med dato og tid for et uforpligtende intromøde, hvor også Viby Bibliotek vil være repræsenteret.
 
For at du kan deltage i en læseklub  i KulturCosmos, skal du være medlem af huset.
 
Hvis du er over 40, er du velkommen til at komme på venteliste til de 2 læseklubber, der allerede eksisterer i Kulturhuset. Skriv til læseklubbens mail.