Fællesmad

VI SØGER PT NYE FRIVILLIGE TIL AT KØRE FÆLLESMAD VIDERE…

Hvis du kunne have lyst til at blive en del af det nye madhold, så skriv eller ring til Caroline og hør mere om, hvilke muligheder der er.
Tlf. 41585148 og caroline@kulturcosmos.dk

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Fællesmad er et uformelt og hyggeligt forum, hvor vi sammen tilbereder og nyder et måltid mad til en rimelig pris.

Der holdes Fællesmad ca. en gang om måneden kl. 17.30.

Fællesmad henvender sig til alle, såvel travle børnefamilie, seniorer og andre der synes at det kan være hyggeligt at  komme og sætte sig til bords og spise et godt, billigt måltid mad.

Der er vand på bordene, men drikkevarer kan købes.

Alle kan deltage, men du skal være medlem af KulturCosmos, for at være med.  Du er velkommen til at prøve Fællesmad et par gange, inden du melder dig ind. Et medlemskab dækker også alle de andre ting, der foregår i huset.

Tilmelding:

I nyhedsbrevet og på hjemmesiden kan du læse, hvornår næste Fællesmad-aften er. Du kan tilmelde dig 3 uger før arrangementet. Vi kan være 30 mennesker pr. gang.

Tilmelding foretages til KulturCosmos info@kulturcosmos.dk efter princippet ”først til mølle”. Når du melder til, må du gerne skrive om du har tid og lyst til at hjælpe med madlavning, borddækning og oprydning.

Priser: Voksne 30 kr. – børn op til 14 år: 15 kr. – børn under 2 år: gratis.