Billedcosmos

BilledCosmos er for medlemmer af KulturCosmos, der aktivt interesserer sig for at skabe billedkunst i alle genrer: Tegning, maleri, foto, skulptur. Vi arrangerer workshops og udstillinger både i huset Søndergade 13 og i CosmosHallen. Medlemmerne er med til at bestemme, hvad der skal ske, og vi kan også tage på inspirationsture til kunstudstillinger.

Hvis du vil tage del i noget af det, vi foretager os i BilledCosmos, så er der mange muligheder.

I juli har vi de sidste fire år holdt Kunstnerkoloni i CosmosHallen og i august en maleworkshop.

I 2018 har vi i CosmosHuset, Søndergade 13,  holdt akvareludstilling og en udstilling med temaet ”skyer. For tiden viser vi udstillingen ”Langt ude i skoven”. 

Lørdag 10. november kl. 11 er der fernisering på udstillingen ”Portrætter”.

Torsdag eftermiddage i Kulturcafeen

BilIedCosmos vil hele efteråret være til stede i Kulturcafeen om torsdagen kl. 14-17.  I september arbejder vi med akvarel. I oktober er der tegne/male dage. I november hjælper vi interesserede med at bygge julehuse og i december har vi kreativ hygge med bl.a. juleklip.

Portrættegningskursus i oktober

Tre tirsdag aftener i oktober vil vi arbejde med portrætter. Det foregår  9., 16. og 23. oktober kl. 19:30-21:30. Marianne Fogtmann vil give inspiration til portrættegning. Det koster 50 kr. pr. gang. Materialer til rådighed.

Tilmelding på www.kulturcosmos.dk

PRINT BILLEDCOSMOS EFTERÅRSPROGRAM

Du kan altid skrive til Billed@kulturcosmos.dk, hvis der er noget du vil vide eller hvis du har en ide til os.